Presentació de la temporada: el club creix en planter i necessitats

Feu clic sobre la imatge per ampliar-la.

Diumenge 23 d’octubre van ser presentats, un per un, els jugadors i jugadores que integren els 14 equips del CB Llinars aquesta temporada, així com l’staff tècnic i els molts nens i nenes que participen en l’Escola de bàsquet. El club segueix creixent i, com a conseqüència, els reptes i les necessitats d’infraestructures i recursos són també cada cop més grans. En un ambient festiu i amb les grades plenes de gom a gom, els planters van desfilar amb les noves equipacions del club, que destaquen pel seu disseny modern i elegant –a partir d’ara, els pantalons són també vermells i la segona equipació passa a ser de color blau–. Al final de l’acte, Jaume Majoral, President del Club, i Iban Sangrador, Regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament, varen dirigir unes paraules a tots els presents. Seguidament es va posar punt final a la diada amb la tradicional fotografia oficial de tots els membres del club.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s