Augment de quotes i nova equipació gratuïta

El passat 30 de setembre es va celebrar l’assemblea ordinària anual del club, on a banda de presentar-se el projecte esportiu i social per aquesta temporada, els socis assistents van aprovar, per majoria absoluta, un augment de les quotes mensuals. Aquest increment es produirà de la següent forma:

  • Jugadors: augmenta de 28€ a 32€ en cada una de les 10 mensualitats. Aquesta regularització es farà efectiva a partir del proper rebut. Es manté el criteri de descompte ja existent en cas de germans.
  • Escola de bàsquet: es manté en 20€ mensuals.
  • La revisió mèdica obligatòria també manté el seu preu.

De cara a no generar més despeses als jugadors, jugadores i famílies, EL CLUB PAGARÀ LES NOVES EQUIPACIONS que aviat es repartiran i que seran les oficials a partir d’aquesta temporada.

A aquelles persones que en les últimes setmanes ja havien fet el pagament, se’ls hi tornaran els diners de forma immediata.

En el cas que un jugador es doni de baixa a mitja temporada, haurà d’abonar el cost sencer de l’equipació. D’altra banda, si un jugador s’incorpora a mitja temporada, haurà de pagar la part proporcional pel que queda de competició.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s