Apunta’t a la Diada del bàsquet escolar 2016

Dissabte 28 de maig al matí, el Club Bàsquet Llinars organitza una nova edició de la DIADA DEL BÀSQUET ESCOLAR, on participaran nens i nenes de tota la comarca representant la seva escola. Aquests últims dies s’han estat repartint pels centres de l’Alt Mogent les butlletes d’inscripció. Si l’has perdut o si vols participar però no vas a una de les escoles inscrites, apunta’t mitjançant la pàgina de contacte. Tots els nens i nenes nascuts després del 2003 (els que vagin a primària) són benvinguts. I qui no tingui equip, segur que li trobem. Digues-li als amics que també vinguin. No cal saber jugar molt bé. Tan sols tenir ganes de divertir-se i fer una mica d’esport. Us esperem!

644254_281671991964173_2085444585_n.jpg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s