Pere Cullell, distingit com a “Històric del Bàsquet Català”

La Fundació del Bàsquet Català ha distingit Pere Cullell, jugador, entrenador i durant molts anys president del CB Llinars, com a “Històric del Bàsquet Català”, un títol honorífic que reconeix la seva trajectòria i dedicació al capdavant de l’entitat i en el foment d’aquest esport en l’àmbit nacional. Com és ben sabut, en Pere, vinculat durant pràcticament tota la seva vida al nostre club, és una figura clau en la història de l’esport vallesà i, molt especialment, del bàsquet llinassenc. L’actual directiva del club es vol sumar a aquest homenatge més que merescut i felicitar en Pere pel guardó. Enhorabona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s