Conclou el curs d’entrenadors organitzat pel club

IMG-20160106-WA0002

El club va organitzar aquest Nadal un dels cursos d’entrenador de Nivell 0 de la Federació Catalana de Bàsquet, on van participar molts jugadors i jugadores del club així com d’altres equips de la comarca. Després de nombrosos treballs, pràctiques i exàmens, ara ha arribat l’hora de rebre les notes. Molta sort a tots i totes. Recordeu, però, que el més important és posar en pràctica tot allò que s’ha après. El futur del bàsquet llinassenc passa pels nens i nenes que ara comencen a jugar i vosaltres els heu d’ajudar a millorar i créixer com a jugadors i sobretot com a persones. Som-hi!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s