25 anys de partit de veteranes

IMG-20151221-WA0002

Com marca la tradició, el passat 26 de desembre, per Sant Esteve, les jugadores veteranes del CB Llinars van disputar un partit que va molt més enllà de la camaraderia i l’amistat. És un costum que va començar fa 25 anys –en realitat més, però es va escollir l’any 1990 per arrodonir una data– i s’ha celebrat fins avui de forma ininterrompuda. Bona part de l’èxit d’aquesta diada el tenen la Susi Rovira i la Rosa Casellas, que van promoure la trobada quan eren entrenadores i van fer arrelar en les noves generacions el sentiment que els lligams que es creen en un vestuari de bàsquet duren per tota la vida. Gràcies a totes les persones que, un any més, han fet possible aquest esdeveniment, un bon reflex del que som i hem de seguir sent com a entitat esportiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s