Visca el bàsquet! Visca Llinars!

Diumenge 25 d’octubre, el club va viure una nova diada festiva amb la presentació, un per un, dels més de 150 jugadors i jugadores que defensaran aquesta temporada els colors del CB Llinars. Els 13 equips que participen aquest any en competició, dirigits per un cos tècnic de prop de 30 entrenadors i coordinadors, van rebre el càlid i emocionant suport de la gran família del bàsquet llinassenc que, un cop més, no va faltar a la cita i va omplir de gom a gom les grades del pavelló. La nova directiva, que durant l’acte va presentar-se per primer cop davant l’afició, vol agrair la seva presència a tots els participants i a totes aquelles persones que de manera totalment desinteressada posen el seu granet de sorra cada setmana per tirar endavant el club. Moltes gràcies i… som-hi Llinars!

01_original3

 
Fotografia d’Anna Pentenrieder. Feu clic sobre la imatge per ampliar-la

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s