Protagonistes a la Festa Major

Seguint amb les celebracions del 50 aniversari, el CB Llinars va ser l’encarregat aquest any de pronunciar el pregó de la Festa Major del poble. En l’acte es va retre homenatge al fundador del club, el Sr. Pere Costa, als primers jugadors i jugadores que van vestir la samarreta del Llinars i als presidents que han dirigit l’entitat. Van assistir com a convidats d’honor el Sr. José Luís Garcia Vela, President del Comitè d’Àrbitres de l’FCBQ, el Sr. Joan Fa, President de la Federació, i l’exjugador internacional i comentarista televisiu, Nacho Solozábal.

DSC_0754b   DSC_0793

DSC_0709b   DSC_0721

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s