14-S Assemblea General Extraordinària

Tal com es va avançar en la reunió del passat 26 de juny, la Junta Directiva convoca a tots els socis i sòcies del club a una Assemblea General Extraordinària –que se celebrarà el dia 14 de setembre– per trobar l’equip directiu que substituirà a l’actual un cop formalitzada la seva renúncia. L’assemblea tindrà lloc al Teatre Auditori de Llinars en dues convocatòries, la primera a les 20h. i la segona a les 20.30h. Donada la importància dels temes a tractar preguem la màxima assistència i puntualitat, agraint per endavant la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s