Llinars conquereix l’Olímpic

DSC_0073

Diumenge va ser una diada molt especial pels jugadors i jugadores del CB Llinars, així com per tots aquells que els vam acompanyar a Badalona. I no tan sols pel partit de gran nivell que van presenciar entre el FIATC Joventut i el Pamesa València o per les fotos que es van fer abans i després del matx amb els seus protagonistes. Va ser especial sobretot pel clima de camaraderia i germanor que va presidir la sortida. Tot un èxit d’organització i participació que, no cal dir, omple de goig a tots aquells que estimem el club. Som-hi Llinars!

DSC_0091

DSC_0130

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s