II Campus de Setmana Santa

cartellcampus

El Club Bàsquet Llinars organitza un any més el Campus de Setmana Santa, dirigit a nens i nenes nascuts entre els anys 2001 i el 2007. L’objectiu de les activitats, que tindran lloc entre el 30 de març i el 2 d’abril al pavelló municipal, és que els més petits passin una bona estona, al mateix temps que milloren la tècnica individual del bàsquet. Cada jornada hi haurà dues sessions d’entrenaments –adaptades al concepte de campus i a tots els nivells de joc–, així com competicions (tir, 3×3, etc.) i jocs variats. El campus serà dirigit per un entrenador nacional i professor de l’escola catalana d’entrenadors, que coordinarà un equip de tècnics titulats del club. Cada dia, de 9 a 13h. i de 15,30 a 17,30. La inscripció es pot fer al mateix pavelló (dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 18:00 a 20:00 hores) o bé trucant al telèfon 663.016.517 (Jordi Vera). Preu: 40€.

Feu clic aquí per consultar el tríptic del campus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s