Una diada inoblidable

Dissabte al matí es va viure al pavelló de Llinars una diada de basquetbol absolutament inoblidable. Els pares i mares es van vestir de curt per jugar amb els seus fills i filles en uns partidets informals però de gran intensitat que van estar carregats de moments emocionants i divertits. I els petits de l’escola de bàsquet van poder demostrar davant les seves famílies tot el que ja saben fer sobre el parquet. No cal dir que la jornada va ser un èxit de participació i que, a banda d’una organització impecable, es va fer patent el compromís i ganes de participar de tota la gent que forma part del CB Llinars, tant la directiva com els entrenadors i entrenadores i, sobretot, dels pares i mares que comparteixen la il·lusió dels seus fills i ajuden a fer realitat l’existència del club. A tots vosaltres, moltes gràcies.

Fotografies d’Anna Pentenrieder. Feu clic aquí per veure-les totes a Flickr.

2

1

3

6

7

5

4

Un pensament sobre “Una diada inoblidable

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s