Per Sant Esteve, bàsquet

Com ja és tradicional, les jugadores veteranes del CB Llinars celebraran un partit de bàsquet el 26 de desembre, tot coincidint amb la festivitat de Sant Esteve. El matx tindrà lloc a la pista de l’IES Giola, a les 11h. Però aquest no serà l’únic partit que es jugarà aquestes festes. El Torneig de Reis, on participen els equips de bàsquet base, se celebrarà aquest any el 3 de gener. Aviat us explicarem els detalls, però ja us avancem que els pares i les mares no estaran aquest cop a les grades. Podeu començar a entrenar 😛

Un pensament sobre “Per Sant Esteve, bàsquet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s