Estrenem web, twitter i facebook

Com podeu veure, el CB Llinars estrena pàgina web. Petita, senzilla, modesta… però amb la ferma voluntat de ser útil a totes les persones que formen part del club. En aquest espai digital trobareu les últimes notícies relacionades amb la vida esportiva i social de l’entitat, però també informació pràctica de tota mena. Els dos mòduls dedicats a les xarxes socials –un per Facebook i un per Twitter– us permetran seguir al minut tota l’actualitat generada per l’entitat i altres clubs “amics”, a l’hora que s’ofereixen com a canals de participació directa on podeu compartir el que sabeu i penseu amb la resta dels socis. Esperem que la pàgina us agradi i no oblideu, des de ja, guardar-la entre les vostres pàgines preferides. Entre tots farem un CB Llinars més gran i millor.

2 pensaments sobre “Estrenem web, twitter i facebook

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s